Zijden bloemstukken

Zijden bloemstukken

Zijden bloemstukken zijn helemaal hot…

Bijna niet van echt te onderscheiden, zo mooi zijn zijden bloemstukken tegenwoordig. U kunt bij flower workshop ’t Keitje uw eigen pot, schaal of vaas op laten maken met mooie zijden materialen. Geen onderhoud en toch sfeervol, leuk voor in huis, winkel, bedrijf of praktijk. U heeft altijd iets moois staan. Weet u niet precies wat u wilt, dan kom ik vrijblijvend even langs om samen met u op locatie te kijken wat het beste bij uw interieur past. U kunt ook een compleet arrangement bestellen, waarin we samen de ondergrond en de zijden materialen bepalen. Op deze manier kunt u uw eigen budget bepalen.

Wij leveren bloemstukken en sfeerdecoraties gemaakt met de meest natuurgetrouwe zijdebloemen en bijpassende houttakken voor thuis en bedrijf. Jouw wensen samen met de mooiste zijdebloemen en kunstbloemen door ons op creatieve wijze geschikt zijn de ingrediënten voor een blikvanger in je bedrijfsruimte, restaurant, hotel of gewoon voor jezelf!

Van een blijvend bloemstuk mag je verwachten dat het lang aantrekkelijk blijft in het interieur. Je wilt er niet snel op uitgekeken zijn. Onze manier van bloemstijlen kenmerkt zich hierin.
Van een eigen vaas op laten maken met zijdebloemen tot aan een totaal concept met natuurgetrouwe zijde bloemstukken en decoratie voor de aankleding van je interieur, veel is mogelijk bij Flower workshop ’t Keitje