Bruidsbloemen

Bruidsbloemen

Op de mooiste dag van je leven, spelen de bloemen een grote rol… Voor uw huwelijksdag maak ik graag een bijzonder maar vooral een persoonlijk bruidsboeket. Lief, eenvoudig, romantisch of uitbundig. Geheel uw eigen wens en stijl!

Bloemen kunnen de sfeer en de uitstraling van jullie bruiloft bepalen. Het is dus belangrijk dat je de juiste bloemen kiest als decoratie. Wat zijn de kleuren, stijlen en sfeer die je op die dag wilt hebben? Maar natuurlijk het allerbelangrijkste is de bruidsjurk bij het zoeken naar een perfect bruidsboeket. Daarbij speelt smaak en voorkeur uiteraard een grote rol. Bij een wit bruidsboeket moet het wit natuurlijk wel matchen met de kleur wit van de jurk. Daarom is het verstandig om een foto en, als het mogelijk is, een stukje stof mee te nemen naar de bloemist.

Voor het bruidsboeket, corsages, autoversiering, strooibloemen en voor een sfeervolle aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij Flower workshop ’t Keitje terecht. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek, om zo samen een mooie invulling aan deze dag te geven.

Bekijk ons foto album met daarin verschillende bruidsbloemen om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden die bij Flower workshop ’t Keitje mogelijk zijn!